Čini se kako je čelništvo stranke LiPO vrlo aktivno te kako je i vidljivo iz svega do sada   vrlo je ozbiljno pristupilo građenju stranačkog ustrojstva. Nakon što se  u stranku učlanio Željko Nekić-Canjuga u prošlih desetak dana za Milinovića, Dabu i društvo iz Senja stižu odlične vijesti. Naime, kako doznajemo od Željka Nekića-Canjuge u stranku se u zadnjih desetak dana učlanilo 60-tak novih ljudi.

Željko Nekić-Canjuga  čovjek odličnih organizacijskih sposobnosti 

Za stranku LiPO, koja je očito postala brand ne samo Ličko-senjske županije već i šire to su odlične vijesti. Sad je već sasvim jasno, a sve više se nagađa da bi  čelnik stranke u Senju mogao biti Željko Nekić-Canjuga, da to nagovještava njegovu moguću kandidaturu za gradonačelnika.

Poznavatelji prilika u gradu Senju napominju da se radi o vrlo ozbiljnom čovjeku koji kada se uhvati nekog posla ne prepušta ništa slučaju. Sam Željko Nekić-Canjuga očito ima  odlične organizacijske sposobnosti a to potvrđuje kao predsjednik tamošnjeg lovačkog društva koje je po mnogima vrlo dobro organizirano, a  njegov angažman i članstvo u stranci LiPO  nagovještava kao  što što smo rekli moguću  kandidaturu za prvog čovjeka Senja.

Gs Press / c.p.L.O.