Turistička zajednica Grada Gospića poziva sve entuzijaste fotografije, amatere i profesionalce da se prijave na fotografski natječaj “Najljepše fotografije grada Gospića”.

Natječaj ima za cilj prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju grada Gospića, autentične doživljaje s manifestacija, aktivni odmor u prirodi ili ruralnom prostoru. Ovim se želi dodatno promovirati posjet i istraživanje grada Gospića.

Tema fotografije omogućuje autorima široki kreativni izražaj. Sudjelovati mogu svi kreativci, fotografi, amateri i profesionalci, državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina.

Poziv je otvoren od 10. srpnja do 10. rujna 2023. godine.

Fotografije se mogu poslati na službeni e-mail Turističke zajednice grada Gospića: info@visitgospic.com. Svaki autor može poslati do deset fotografija.

Nagrade će biti dodijeljene za tri najbolje fotografije: 130 eura za prvo mjesto, 100 eura za drugo mjesto i 60 eura za treće mjesto. Dodjela nagrada održat će se tijekom manifestacije “Jesen u Lici”.

Za više informacija o uvjetima i načinu predaje fotografija, posjetite službenu web stranicu Turističke zajednice Grada Gospića.

Gs Press