Tko je nedorastao svojoj funkciji???

0

Sasvim očekivano današnji medijski hit u Hrvtaskoj nije bilo otvaranje Trga Nikole Tesle u Gospiću, već obraćanje župana dr. Darka Milinovića ministrici Nini Obuljen Koržinek koje je gostovala na ovoj svečanosti. Podsjećamo kako je Milinović pri tome ministrici zaželio dobrodošlicu, iako nije bio dio službenog protokola niti je pozvan na ovu svečanost.

Pri tome je istaknuo kako nisu pozvani ni hrvatski branitelji. To je potkrijepio zaključkom da je tomu tako činjenica da je u vrijeme Domovinskog rata gradonačelnik Karlo Starčević cijelo vrijeme bio u Munchen-u.

Znatiželjna novinarka RTL-a Nikolina Radić za komentar ovih istupa upitala je i Karla Starčevića.

To ćemo župan Milinović i ja riješiti u četiri oka, pomalo je neočekivano izjavio Starčević koji se na wikipediji i danas lažno predstavlja kao hrvatski branitelj koji se obrani Domovine priključio 1991. godine.

Spornom izjavom o razgovoru „u četiri oka“ Starčević se još jednom dokazao kako nije dorastao niti lokalnom establišmentu, iako se čak neuspjelo natjecao za predstavnika Hrvatske u Europskom parlamentu i za Hrvatski sabor. Kao predstavnik Grada Gospića u četiri oka se može razgovarati samo o privatnim stvarima, a Nikola Tesla svakako ne spada u taj milje.

Novinarka je potom istaknula činjenicu kako je očito na pomolu „paktiranje“ HSP-a s HDZ-om. Dviju političkih opcija koje su unatrag četiri godine u javnosti pokazivale određene antagonizme i prijepore, dok je današnji protokol to negirao. Sve očitija potpora građana Milinovićevoj stranci LiPO očito je povezala nepojivo i još jednom pokazala političku tremu i nedosljednost političkih takmaca. U sve je danas upetljan Tesla koji svojim genijem svakako nije zaslužio mjesto u lokalnoj političkoj „musaki“ u režiji akademca iz švicarske Visoke škole menadžmenta(?) Karla Starčevića.

Wikipedija – Karlo Starčević

Životopis

U Zagrebu je završio srednju i višu elektrotehničku školu, a u Švicarskoj menadžment[1], po završetku školovanja sreću je morao potražiti u Njemačkoj. U domovinu se vratio 1991. i sudjelovao u Domovniskom ratu.

GS press