Tijekom proteklog vikenda evidentirano 16 prometnih nesreća

0
ilustracija

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 16 prometnih nesreća, u jednoj su dvije osobe teško ozlijeđene, u pet prometnih nesreća je sedam osoba lakše ozlijeđeno, dok je deset prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, a dogodila se jučer, 17. srpnja 2022. godine u 16,00 sati na dionici državne ceste broj 8, u mjestu Barić Draga kada je 60-godišnji francuski državljanin upravljao osobnim automobilom francuske nacionalne oznake, iz smjera Zadra u smjeru Karlobaga i iz za sada neutvrđenog razloga skrenuo udesno, prešao preko rubnjaka, udario u kameno uzvišenje, nakon čega se odbio na suprotnu kolničku traku i udario u kameni zid. Vozač i 61-godišnja putnica su teško ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Prometne nesreće u kojima je sedam osoba lakše ozlijeđeno evidentirane su na području Novalje (2), Gospića (2), Senja (1), a s materijalnom štetom su evidentirane na području Novalje (3), Gospića (2), Korenice (2), Senja (2) i Otočca (1).

Gs Press