Tijekom proteklog vikenda evidentirane su 23 prometne nesreće

0

Prometne nesreće evidentirane tijekom proteklog vikenda

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirane su 23 prometne nesreće, u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, sedam osoba je lakše ozlijeđeno, a 17 prometnih nesreća je s materijalnom štetom.

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba teško i jedna osoba lakše ozlijeđena, a koja se dogodila u petak, 22. srpnja 2022. godine u Otočcu. Nesreća se dogodila kada je 29-godišnjak iz Otočca upravljao pod utjecajem alkohola (1,86 g/kg)  osobnim automobilom gospićke registracijske oznake i prilikom pretjecanja prednjom stranom automobila udario u lijevu bočnu stranu automobila gospićke registracijske oznake kojim je upravljala 49-godišnjakinja iz Otočca i s uključenim lijevim pokazivačem smjera skretala u lijevo. Vozačica je teško ozlijeđena, dok je vozač lakše ozlijeđen.

Prometne nesreće u kojima je još šest osoba lakše ozlijeđeno evidentirane su na području Gospića (2), Donjeg Lapca (1), Korenice (1) i Novalje (1 prometna nesreća- 2 osobe ozlijeđene), a s materijalnom štetom su evidentirane na području Otočca (6), Gospića (5), Senja (4), Korenice (1) i Novalje(1).

Gs Press / PULS