ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 9 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško i pet lakše ozlijeđeno

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je osoba teško ozlijeđena, a dogodila se jučer, 24. travnja 2022. godine u 18,30 sati na dionici državne ceste broj 1 u mjestu Udbina kada je 23-godišnjak iz Splita upravljao motociklom splitske registracijske oznake, iz smjera Gračaca u smjeru Podudbine i uslijed neprilagođene brzine kretanja u desnom zavoju izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u zaštitnu metalnu ogradu. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Dvije prometne nesreće u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno evidentirane su na području Gospića. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (2), Korenice (1) i Senja (1).

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise!

Gs Press / PULS