TEAM BUILDING stranke LiPO u Krasnom

0

U petak  je uže vodstvo stranke LiPO u Krasnom imalo radni sastanak sa vodstvom i simpatizerima stranke LiPO grada Senja. Na radnom sastanku prisustvovalo je oko 50 sudionika . Uz predsjednika stranke  Darka Milinovića bio je i njegov zamjenik Ante Dabo , potpredsjednica Sandra Samardžija, Stjepan Kostelac i glavni tajnik stranke Alen Zorić. Domaćin  je bio Željko Nekić povjerenik stranke LiPO za Senj koji se obratio nazočnima , zahvalio na dolasku i izrazio uvjerenje za daljnji dobar rad stranke LiPO.

Glavni tajnik stranke Alen Zorić također je pozdravio sve nazočne, upoznao ih je sa daljnjim funkcioniranjem stranke i tehničkim detaljima.

Predsjednik stranke LiPO Darko Milinović zahvalio se brojnom članstvu na svemu onome što su u proteklom periodu svojim djelovanjem doprinijeli  snaženju naše Ličko-senjske stranke LiPO,  naglasio je da je ovo najbolji primjer političkog djelovanja naše stranke , a i najbolji odgovor onima KOJI SU MISLILI DA ĆEMO TRAJATI SAMO JEDNO LJETO.

Raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji i dogovarali slijedeći politički potezi. Izraženo je žaljenje da je gradonačelnik Otočca ukinuo aktualni sat očito bojeći se pitanja. Izražavamo uvjerenje da tako neće biti na županijskoj razini, a najavljujemo vrlo zanimljiva pitanja.

Stranka će ovakve radne sastanke održavati i u buduće.

Glavni tajnik stranke :

Alen Zorić