U prostorijama Ličko-senjske županije večeras je održan blagdanski domjenak koji je okupio brojne zaposlenike županije. Župan Ernest Petry srdačno je pozdravio sve prisutne, čestitajući im Božić i želeći ugodne blagdane.

Nakon službenog dijela u zgradi županije, pažnja svih okupljenih preusmjerila se na novoobnovljeno dvorište, gdje je u 6 sati večeri započeo “Advent u Lici”. Ovaj događaj donosi posebnu blagdansku atmosferu, omogućavajući građanima da uživaju u predbožićnom vremenu.

Večerašnji program “Adventa u Lici” obilježili su nastupi TS Ličkih tamburaša i DJ Matije, dok su posjetitelji mogli uživati u bogatoj ponudi jela i pića. Cilj je bio omogućiti svima da u potpunosti uživaju u čarima predstojećih blagdana.

Kako se zavjesa večeri spustila nad Ličko-senjskom županijom, šarenilo adventskih svjetala osvijetlilo je lica posjetitelja, unoseći toplinu u prohladnu zimsku noć. Zvuci tamburaša, miris kuhanog vina i pečenih delicija stvorili su atmosferu koja prenosi duh zajedništva i predbožićnog iščekivanja.

Nastavak slavlja očekuje se sutra, na drugom danu “Adventa u Lici”. Program će obogatiti nastupi Lidije Bačić i TS Bisera Gacke te ponovni nastup DJ Matije. Osim glazbenih doživljaja, posjetitelje očekuje i predstavljanje Miss Hrvatske za Miss svijeta te darivanje nogometnih lopti, dodajući time humanitarnu notu ovog veselog događanja.

S obzirom na uspjeh prvog dana, organizatori s nestrpljenjem iščekuju sutrašnji program, obećavajući još bogatiji i raznolikiji sadržaj.

Gs Press