Nastavljaju se aktivnosti predsjednika stranke LiPO za pobjedu na nedjeljnim izborima. Danas je obišao nekoliko punktova u Gospiću, a nakon primopredaje vozila za hitnu medicinsku pomoć Milinović je nastavio aktivnosti diljem županije , bio je na radnom sastanku u Korenici gdje je razgovarao o nizu aktivnosti i pripremi  za nedjeljne izbore, čestitao stranci LiPO u Korenici na izbornom rezultatu i zahvalio na ogromnom doprinosu i njegovoj pobjedi u prvom krugu.

Nakon toga Milinović je posjetio Brinje gdje je također zahvalio stranci LiPO na dobrim rezultatima. Još ranije Milinović je čestitao Fumiću na pobjedi u prvom krugu, a članovima stranke i simpatizerima poručio da je uvjeren da će dati još veći doprinos nego u prvom krugu, a to će rezultirati i pobjedom.

Nakon toga uputio se natrag u Gospić i u večernjim satima sastao se sa članovima, aktivistima i simpatizerima stranke iz Žabice, idemo po pobjedu i u Žabici poručio je Milinović uz napomenu da je NK Velebit jedini nogometni klub u kojem je Milinović igrao.

Gs Press