Stranka Lipo pozdravlja kandidaturu Ernesta Petrya za župana i s nestrpljenjem očekuje sučeljavanje. U današnjem nastupu pored nervoze koju je pokazao, pokazao je i elementarno nepoznavanje činjenica.  Međutim ipak je priznao da je pometen na zadnjim izborima od predsjednika naše stranke LiPO te svoja politička „putovanja“ . Očito u strahu o ničemu nije znao progovoriti osim o predsjedniku naše stranke LiPO, uz to vrijeđajući poštene ljude koji su napustili HDZ. Ponižavajuće je da se ti i takvi pozivaju na Tuđmana ili da ti i takvi prozivaju nekoga za detuđmanizaciju. Pa da kronološki podsjetimo da su ga drugi, a ne stranka LiPO prozivali.

Vesna Pusić o Franji Tuđmanu.

 

 

Nakon ovakvih vrijeđanja Franje Tuđmana od strane Vesne Pusić očito je Ernest Petry bio oduševljen i  postao je predsjednik HNS-a.

 

 

 

 

Nakon što je Mesić ispričao morbidni vic o Franji Tuđmanu, da podsjetimo nakon smrti franje Tuđmana, Mesić je izjavio „razlika između Franje Tuđmana i Miloševića je da je jedan u zemlji, a drugi ne može izaći iz zemlje“.

 

 

 

 

Nakon oduševljenja Mesićevim izjavama blaćenja Franje Tuđmana, ponosni Petry poziva Mesića da otvori Pertyev vlastiti ured.

 

 

 

 

I na kraju pogledajte SDP-ovog, pardon HNS-ovog, upsss ipak HDZ-ovog kandidata za župana s liste SDP-a.

 

 

 

Gospodine Petry nadali smo se da ćete krenuti u pozitivnu kampanju. Ovo je samo naš odgovor na pokušaj vođenja negativne kampanje koju ste započeli. Znat  ćemo odgovoriti istinom, na laži koje širite. Slike govore više od riječi….

Tajnik stranke LiPO

Alen Zorić