Stranka LiPO grada Gospića, pod vodstvom predsjednika Ivica Kovačevića, održala je sastanak Povjerenstva kako bi razmotrila trenutnu političku situaciju u gradu. Na sastanku su podržani stavovi koje je Kovačević iznio na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća. Tim povodom stranka se oglasila priopćenjem:

–Naši vijećnici će prije svega svojim odgovornim radom i ubuduće biti aktivni u radu Gradskog vijeća i svojim stavovima i promišljanjima će isključivo štititi interese grada i građana grada  Gospića.
Kao i dosad, podržavati ćemo sve odluke, projekte i ideje koje su od javnog interesa i dobra, a isto tako ćemo kontinuirano progovarati o svim problemima kojih itekako ima.
Otvoreni smo za suradnju sa pojedincima i političkim opcijama oko projekata koji na bilo koji način pridonose razvoju grada.

Pozivamo građane da i sami preispituju razne Odluke koje direktno utječu na kvalitetu i standard njihovog života.
Najbolji primjer su privatni iznajmljivači apartmana i kuća za odmor koji su se udružili i spriječili Odluku o povećanju cijene vode za djelatnost kojom se bave.

Također pozivamo građane da nas i dalje kontaktiraju, pitaju i surađuju s nama kao i dosad, za Vas smo uvijek dostupni, stoji u priopćenju koje potpisuje Ivica Kovačević.

Gs Press