U pravoj poplavi pisama koje nam upućujete, štovani čitatelji, nažalost mnoga ignoriramo jer bismo kao medij mogli imati sudskih neugodnosti. Dopis koji objavljujemo ne imenuje nikoga, a vinovnik ovoga cirkusa sam će se prepoznati.

————————————————–

Poštovana redakcijo!

Vjerujem da su već dozrela vremena da u pravno uređenoj državi svako odgovara za svoje postupke. Tako je prije nekoliko dana jedna uniformirana osoba iz Gospića boravila privatno u stranačkim prostorijama jedne političke stranke. Taj uvaženi lik dobro zna da po Zakonu ne smije biti član niti jedne političke stranke, a posebno se ondje ne smije pojavljivati u odori.

Na vrijeme sam upozorio njegovog nadređenog, a za taj eksces imam i tri svjedoka. Ostaje mi za vidjeti kakve će disciplinske mjere biti poduzete, budući se radi o osobi iza koje stoji cijeli niz disciplinskih i drugih prekršaja, osobi s relativno visokim statusom u službi koju uredno plaćamo svi mi. Ime ne navodim, iako znam da će dotični “gospodin” ovo pročitati i prepoznati se – stoji u dostavljenom priopćenju.

GS press