Jučer je do posljednjeg mjesta bila popunjena dvorana Društveno-kulturnog centra u Brinju u kojoj je održan predizborni skup HDZ-a.

Na skupu su uz domaćine, predsjednicu OO HDZ-a Brinje Mariju Vranić i načelnika Općine Brinje Zlatka Fumića, nazočili zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i ličko-senjski župan Ernest Petry te predsjednica ŽO Zajednice žena “Katarina Zrinski” Ličko-senjske županije i zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić.

Okupljeni članovi i simpatizeri gromoglasnim pljeskom dočekali su nositelja liste za 7. izbornu jedinicu i zamjenika predsjednika HDZ-a Tomu Medveda i člana predsjedništva HDZ-a i predsjednika ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Ernesta Petryja.

Nazočnima su se pozdravnim riječima u ime domaćina obratili Marija Vranić i Zlatko Fumić te nositelj liste HDZ-a u 7. izbornoj jedinici Tomo Medved i kandidat s liste Ernest Petry, čiji govori su prekidani pljescima.

Nakon skupa nastavljeno je druženje kandidata s mještanima Brinja, uz optimistično raspoloženje prema nadolazećim izborima u kojima se očekuje uvjerljiva pobjeda HDZ-a.

Gs Press