Singl PROJEKT “Još jednom” Aquarius records

0

PROJEKT

“Još jednom”
(Vedran Vučković/Filip Goleš/Andrija Zrinski – Andrija Zrinski – Vedran Vučković/Andrija Zrinski)

https://youtu.be/NjTvpl4K8mw

Riječki bend “Projekt” objavio je nedavno dugoočekivani debitantski album “Zaustavi vrijeme” koji je kritika obasula lovorikama. Zato smo s nestrpljenjem dočekali njihov novi singl “Još jednom” koji nastavlja niz izvrsnih autorskih pjesama “Zaustavi vrijeme”“10DODeset”,  “Daj” , “Gledaj kako letim” i “Blizu”.

Projekt je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni – radiofoničan pop-rock s inteligentnim, promišljenim, ponekad i pomalo provokativnim tekstovima, nošen čvrstom ritam sekcijom, melodičnim gitarama, vrhunskim vokalom te na nekim pjesmama dodatno “podebljan” klavirom, saksofonom, trombonom, udaraljkama, kontrabasom, violinom, harmonikom, klavijaturama i zborom. Iako Projekt svojim glazbenim izričajem, zanimljivim aranžmanima, širinom instrumenata te raznolikošću repertoara odudara od uobičajenih domaćih bendova, pjesme su im iznimno zarazne.


Projekt (fotografirali Ira Tomić & John Kardum)
“The next big thing” riječke glazbene scene. – piše o Projektu Novi list, a glazbeni kritičar Dubravko Jagatić u kritici za Nacional naglašava kako se radi o albumu s visokokvalitetnim pjesmama i napominje da kad bi bilo pravde hrvatski eter ispunio bi zvuk pjesama Projekta.
“Dok većina hrvatskih autora zna napraviti pjesmu, ali ne i hit, Projekt je snimio album s deset čistokrvnih pop rock hitova.” – jasan je Jagatić koji za frontmana i glavnog autora Projekta Andriju Zrinskog ima samo riječi hvale.Novi singl “Još jednom” u radijski eter tako će i ovoga puta donesti pravu rock poslasticu koja će zasigurno pronaći put do publike. Pjesmu prati i zanimljiv animirani video spot riječkog umjetnika Josipa Jurasića.
Projekt – Još jednom
Aquarius Records FB
Aquarius Records FB
Aquarius Records web
Aquarius Records web
Aquarius Records YT
Aquarius Records YT
promocija@aquarec.hr
promocija@aquarec.hr
Copyright © 2021 Aquarius Records, All rights reserved.
Nalazite se na listi za primanje audio materijala iz Aquarius Recordsa.Our mailing address is:

Aquarius Records

Petrova ulica 138, Zagreb, Croatia

Zagreb 10000

Croatia