Prvi nastup i predstavljanje kandidata stranke LiPO dogodio se u ponosnom, hrvatskom, uskočkom, gradu Senju!

Bilo je tu puno emocija,puno iznenađenja, puno mladih ljudi. Onoliko koliko epidemiološke prilike dozvoljavaju. Snaga stranke LiPO u Senju ogleda se kako je istaknuto u tuđmanovskoj ideji, okupljanja i zajedništva, a ne razdvajanja, prozivki i podjela.

Svi govornici od Ante Dabe, zamjenika predsjednika stranke LIPO, preko predsjednika stranke LiPO za Senj, Željka Nekića Canjuge ,pa do predsjednika stranke Darka Milinovića, isticali su ponos grada Senja, Ličko-senjske županije i Hrvatske u cjelini.

Ono što u političkoj utakmici posebno raduje, čelnici stranke LiPO, nikoga nisu prozivali. Istaknuli su kako žele graditi partnerski odnos, kojemu je jedini i isključivi cilj zajedništvo za budućnost Ličko-senjske županije.
Osudili su one koji kampanju grade na zastrašivanju, da će ako pobjedi bilo tko osim HDZ-a, projekti biti blokirani.

Da to nije istina i da su to laži, govori činjenica da su Novalja i Ličko-senjska županija prošle godine bili vodeći u povlačenju EU sredstava po glavi stanovnika.
“Mi pišemo povijest!”- istaknuli su, kazavši kako grade partnerski odnos s Vladom, ma kojeg ona bila političkog predznaka.

Podršku Željku Nekiću-Canjugi dali su vrlo bitni ljudi u javnom životu grada Senja; Dr .Medved, dr. Mira Nekić Lopac, dr. Mira Biondić i najljepša Hrvatica Tea Mlinarić

Predstavljanje Željka Nekića -Canjuge, kandidata stranke LiPO za grad Senj okupio je mnoge istaknute pojedince koji su vrlo poznate i uvažene javne osobe, ne samo u Senju i Ličko-senjskoj županiji, nego i u Hrvatskoj.

Podršku Nekiću-Canjugi došli su dati između ostalih, naravno i oni od kojih se to i očekivalo, Darko Milinović predsjednik stranke LiPO, Ante Dabo, gradonačelnik Novalje i zamjenik predsjednika stranke LiPO, Nikola Šimunić, predsjednik stranke LiPO za grad Gospić, te cijelo Povjerenstvo stranke LiPO grada Senja.

Bezrezervnu podršku predsjedniku stranke LiPO za grad Senj, Željku Nekiću, dao je čovjek koji je poznat, ne samo u gradu Senju i našoj županiji, već uz cijeloj Hrvatskoj –  priznati hrvatski i europski kardiokirurg dr. Igor Medved.
Svojim dolaskom potporu su dali i direktorica DZ Senj, dr. Mira Nekić Lopacravnateljica HMP za grad Senj Mira Biondić, te dojučerašnja najljepša Hrvatica, a za nas i danas najljepša – Tea Mlinarić.

O zajedništvu govore i riječi predsjednika stranke Darka Milinovića:

„Nikada ne bih krenuo u osnivanje nove stranke da nisam naišao na potporu Ante Dabe, Stjepana Kostelca, dr. Medveda, Vladimira Tomaića, predsjednika Udruge malih mljekara, ali i mnogih drugih.“

Milinović u svom stilu nije zaboravio spomenuti ni one koji su uz njega stali kad je bilo najteže i napomenuo: “Mi smo najjača politička regionalna stranka desnog centra Hrvatske, mi okupljamo, ujedinjujemo, a ne dijelimo. Mi imamo karakter ponosnog krša, primorja i otoka koji su nam usadili naši preci i zato ćemo biti hit lokalnih izbora u Hrvatskoj. Mi smo nova paradigma političke scene u Hrvatskoj”, kazao je.

Predstavljanje Željka Nekića u Senju zaključeno je konstatacijom kako je riječ o izuzetno moralnoj i poštenoj osobi.

“Ja mogu bolje!”, poručio je Nekić nakon čega je pozdravljen gromoglasnim pljeskom prisutnih.

U Senju je prvi put predstavljena i himna stranke LiPO, koja je izazvala posebne emocije svih nazočnih.

Gs Press