SENIORI GOSTUJUĆOM POBJEDOM NAJAVILI DRUGI DIO SEZONE – današnjom utakmicom 10. kola II HRL zapad protiv RK Dubovac seniorima Rukometnog kluba „Gospić“je i službeno počeo proljetni dio prvenstva. Iako vidno oslabljeni izostancima VerzonaAlića, Jelinića, Bašića i Radakovića ekipa odrađuje odličnu utakmicu i ostvaruje pobjedu rezultatom 28:31 (17:15).

Gospićani su u utakmicu ušli skoncentrirano i odlučno što nam je osiguralo vodstvo tijekom većeg dijela prvih 30 minuta (2:3, 4:6, 5:7, 6:8, 8:10). Crna rupa u posljednjih 10 minuta prvoga dijela rezultirala je s par laganih pogodaka domaćina koji na odmor odlazi s prednošću 17:15. Držali su Karlovčani +3 10-ak minuta nastavka, do 22:19, kada naši rukometaši kreću s agresivnijom igrom u obrani. Agresiva i pojačavanje trčanja dovela je do rezultata 25:25. Bilo je vidljivo da protivnici padaju u snazi što nam osigurava 2 razlike (26:28, 27:29, 28:30) te konačnu pobjedu rezultatom 28:31. Najefikasniji su u našim redovima bili Mate Pavelić sa 9, te Ivan Jelić i Marin Čović s po 6 pogodaka, dok su se Marko Brkljačić i Martin Kolačević odlično nadopunjavali na golu sakupivši ukupno 15-ak obrana.

Zasluge za veliko zadovoljstvo nakon odigranih 60 minuta idu cijeloj ekipa koja se borila prema izreci “Svi za jednog`, jedan za sve”.

Ovom pobjedom su potvrđene dobro odrađene pripreme, no vremena za odmor nema. Već idući vikend  je nova bitna utakmica kada u Gospić dolazi MRK Arena (Pula).

Gs Press / Rukometni klub „Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.