Rukometaši nastavljaju s ligaškim obvezima

0

“Dječaci A” (2006. godište) su u subotu, 9.2.2019., u Rijeci bili uvjerljivi protiv Zameta II i Arbe.

Vrlo dobru formu potvrdili su novim dobrim igrama. Ovoga puta su se natjecali u ligi Primorsko-goranske županije, a za protivnike imali RK Zamet II i MRK Arba. Odličan pristup i visoke pobjede dali su im još malo vjetra u leđa. Naporni treninzi se isplate, a nadamo se da će nastaviti u istom ritmu što je duže moguće.

RK GOSPIĆ – RK ZAMET II 23:2 (13:1) – Rukavina (6), Hećimović (4), Jergović (4)

RK GOSPIĆ – RK ARBA 20:10 (12:6) – Hećimović (7), Jergović (4), Vučetić (4)

Mlađi kadeti su u nedjelju, 10.2.2019., u 8. Krugu 1.HMKRL zapad ugostili ekipe Trsata i Zameta koje su dočekali s brojnim problemima. Izostanak ozlijeđenih Delišimunovića i Kaštelana, te igranje Starčevića i Klobučara pod ozljedama nisu uspjeli nadoknaditi u veoma bitnoj utakmici protiv RK Zamet.

Utakmica protiv Zameta je označena kao ključna u borbi za prva tri mjesta koja vode na završnicu PH. Pobjedom bi gotovo osigurali navedeni plasman, dok su porazom omogućili protivničkoj ekipi da ih bodovno prestigne. Ozljede i manjak srčanosti u obrani, ali i utakmici općenito, koštali su ih pozitivnog rezultata. Radili su brojne tehničke greške koje nisu karakteristične za ovu ekipu, te u najbitnijem trenutku ostvarili prvi poraz ikad od ekipe Zameta u 2004. godištu.

Naravno, šansa za osvajanjem jednog od prva tri mjesta i dalje postoji, ispred njih je još 10 utakmica i veliki broj bodova.

RK GOSPIĆ – RK ZAMET 20:24 (10:14) – Borna Milković (5), Matija Vukelić (5), Gabrijel Rajič (4)

RK TRSAT – RK GOSPIĆ 30:12 (13:6) – Ivica Hodak (4), Gabrijel Rajič (3)

Gs Press / RK Gospić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here