Gdje je zapelo s Teslom???

Slavodobitno najavljivana izgradnja parka Nikole Tesle ispred Kulturno-informativnog centra u Gospiću očito je negdje zapela. I to već u I. fazi realizacije.

Gospićani su svjedoci kako je sagrađen potporni, ukrasni zid budućeg parka, da bi ovih dana bio uklonjen sav taj ukrasni kamen. Na gradilištu su nam samo šturo rekli „pitajte investitore“. Budući da Grad Gospić ionako informacije daje samo podobnim medijima, nismo niti pokušavali nešto više doznati službenim kanalima, a službenih pojašnjenja nema.

Netko je očito nešto zabrljao, a to svakako nije poduzeće „Kameni Zid“ d.o.o. iz Drniša koje je izvođač radova. Prema glasinama koje se šire gradom u pitanju je animozitet s projektantom, pa možda čak i neplanirano  slijevanje oborinskih voda pred vrata susjednog Doma za starije svečenike koji je u izgradnji. 

Na gradilištu o tome niti slova. Ljudi marljivo rade i –šute. S obzirom na dosadašnju praksu „gluhih telefona“ teško je iz gradske uprave očekivati suvislo pojašnjenje ovoga propusta. Barem za podobne medije.

GS press