Reagiranje Domovinskog pokreta Karlobag na objave HDZ Karlobag i NLM Karlobag

0

Pošto se spominje DOMOVINSKI POKRET KARLOBAG i moje ime, red je da se oglasimo kratkim priopćenjem na sve izrečeno. Domovinski pokret kao stranka nema ništa protiv prelazaka članova drugih stranaka u naše redove ako imaju časne namjere za boljitak naše lokalne zajednice. Ali apsolutno ne podržavamo dvostruke igre osoba koji su članovi jedne stranke, a spletkare za druge stranke. Za takve u Domovinskom pokretu nema mjesta.

Takve osobe nisu oni na kojima mi želimo graditi budućnost stranke i Karlobaga. Što se tiče NEZAVISNE LISTE MLADIH KARLOBAG, razgovori su se vodili, ali smo se razišli u našem razmišljanju kako se Karlobag treba razvijati  i kakvi ljudi trebaju biti na čelu općine. Dp Karlobag i ja na čelu ogranka   beskompromisno ćemo se zalagati da na čelu općine može stajati samo  osoba časnih i poštenih namjera spremnih da rade za dobrobit građana Karlobaga bez  osobnih interesa, a mi ne vidimo takve ljude niti u vodstvu Hdz niti u vodstvu stranke Lipo.

Što se tiče mojih osobnih želja kao predsjednika DOMOVINSKOG POKRETA OPĆINE KARLOBAG  želim svim političkim protivnicima puno sreće u životu i što manje uspjeha na predstojećim izborima.

Robert Lilion

Predsjednik DP KARLOBAG