Poštovana,

dr.sc. Vlatka Ružić, dipl. oec., (vidim da Vam titule puno znače pa sam ih sve nabrojao).

Najbolje bi bilo da Vi ne moralizirate puno, jer to nije dobro, ali za Vas!

Pa ako se slažete, o moralu dalje ne bih, a znam da će te se s tim složiti, jer je to vrlo „škakljivo“ pitanje za Vas.

Da napomenem, da Vas niti jednom do sada nisam spomenuo, kao što Vas ni od sada neću spominjati, ali ću vam svaki put odgovoriti kada u svojim tekstovima spomenete mene!

Evo u Vašem reagiranju, niste ispravili ama baš ništa , osim što ste dodatno, na stup srama stavili dr.sc.Branislava Šutića, prof., koji je zaposlio onoga kojega sada spočitavate meni.

dr.sc.Branislav Šutić, prof., je doveo  v.d dekana, a o tome možete porazgovarati s g. Šutićem, jer ja, kao što znate nemam apsolutne veze s tim.

Kažete da nikad nije bilo upisano 500 studenata, pa na taj način direktno kažete  dr. sc. Branislavu Šutiću prof., da laže.

U nastavku pogledajte koliko je u jednom trenutku bilo studenata, ne 500, već 1346, kako je dr. sc Branislav Šutić,prof.  rekao u jednom od svojih obraćanja javnosti ( u prilogu pogledajte izjavu dr. sc. Branislava Šutića,prof.)

Žao mi je što ga prozivate da laže, premda ja mislim da je podatak koji je dr.sc.Branislav Šutić, prof. iznesao bio točan.

Danas na Veleučilištu studira oko 250 studenata. Niste li uništili Veleučilište?

Ja ne vrijeđam žene kao što govorite, već ih potičem da prijave nasilnike ili da smognu hrabrosti riješiti se okova koji ih ograničavaju.

Nažalost, Vi to niste uspjeli …

Gospođo  dr.sc.Vlatka Ružić,dipl. oec., fiktivna dekanice ličkog Veleučilišta, moj odnos prema ženama je vrlo jasan, da vas podsjetim, od 6 pročelnica u županiji, 5 je žena.

U stranci koju vodim, od 4 potpredsjednika sve su 4 žene!

Što se tiče mojih kućnih prijatelja, gospođa koju ste spomenuli, nije moj kućni prijatelj, ali smo jako dobri, iako nismo niti kumovi.

Nazvao me jedan dan, dr. sc. Branislav Šutić, prof. i rekao mi, citiram: -“Dado, ja mislim da bi  M.B.V, trebala biti prodekanica za nastavu, jer svojom stručnošću to zaslužuje!- Odgovorio sam: „ To je stvar Veleučilišta, a ja samo znam da je sposobna žena“, i rekao sam: -„To dekanica, a i ti to znaš, neće napraviti.“

Ali koliko vidim pristali ste, dakle, očito protiv svoje volje.

Gospođo dr. sc. Vlatka Ružić,dipl. oec.,  imate moju punu potporu, riješite se okova tako da ne  morate više skakutati oko šefova!

Sjećam se vašeg skakutanja oko bivšeg ravnatelja Plitvica, (ne mislim tu na dr.sc.Branislava Šutića, prof .), kada sam ja bio predsjednik UV, te skakutanja… ma zapravo, neću više ni o skakutanju!

S poštovanjem,

Darko Milinović