Nakon uspješne prošlogodišnje Čarolije na Grabovači Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ u suradnji s Narodnom knjižnicom Općine Perušić i Turističkom zajednicom Općine Perušić i ove godine organizira Božićnu čaroliju na Grabovači.

“Čarolija se održava 1. prosinca 2018. godine, dan uoči prve adventske nedjelje i božićnih blagdana, a ove godine za sve posjetitelje pripremamo još više sadržaja i iznenađenja! Posjetitelji će moći uživati i uz tople napitke i hranu, a najmlađi će moći sudjelovati u božićnim radionicama, pisati pisma Djedu Božićnjaku te ih poslati u vilenjačkoj pošti.

U kući Djeda Božićnjaka djeci ćemo podijeliti poklone, a omogućeno je i besplatno fotografiranje. Nakon programa za djecu svi će moći uživati u zabavno-glazbenom programu uz kuhano vino i kobasice, a moći će se kupiti i vrijedne tombole.

Kako bi nastavili s blagdanskim događanjima prvu adventsku nedjelju obilježit ćemo s paljenjem prve adventske svijeće u parku u Perušiću. Prije početka školskih praznika, organizirati će se i tradicionalni božićni sajam u suradnji s Osnovnom školom Perušić i Kosinj. Također ove godine organizirati ćemo i doček Nove godine u podne u Perušiću za najmlađe!” priopćeno je iz PP Grabovača.

Gs Press / Pećinski park Grabovača

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.