Pronađen napadač

0

U gospićku bolnicu danas poslijepodne primljeni su žena (27) i muškarac (21) s višestrukim ubodnim ranama nožem koje im je zadao 36-godišnjak. Napadač je pronađen i pod nadzorom je policije, javlja GS Press.

Prema riječima ravnateljice gospićke bolnice Sandre Čubelić, dvoje ozlijeđenih je životno ugroženo jer imaju višestruke ubodne rane u predjelu vitalnih organa, prsišta i trbuha.

Glasnogovornica Policijske uprave u Gospiću Maja Brozičević izjavila je kako je policija nad počiniteljem koji je u bijegu prošli tjedan završila kriminalističko istraživanje zbog prethodnog nasilja.

Prošli tjedan prijetio supruzi 

“Isti je muškarac osumnjičen prošlog tjedna za kazneno djelo oduzimanja slobode i prijetnji prema istoj ženskoj osobi. Pušten je da se brani sa slobode uz izrečenu mjeru opreza zabrane približavanja na udaljenost od 50 metara, ali je očito da je mjeru prekršio i sumnjiči ga se za još teža kaznena djela”, rekla je Brozičević

Neslužbeno se doznaje da su se napad i teško ranjavanje dogodili u obiteljskoj kući u naselju Jasikovac, gdje je muškarac zatekao svoju suprugu s prijateljem, ali policija za sada nije potvrdila odnose napadača i napadnutih.

Gs Press / PULS