Potaknuti člankom koji je objavljen na portalu Nacional 15. veljače u kojem se navodi kako otvaranje novih radnih mjesta u HEP-ovom Call centru u Lovincu služi za zapošljavanje kadrova koji su zadužili HDZ u lanjskoj kampanji za lokalne izbore i člancima na drugim internetskim portalima,  obraćamo se slijedećim priopćenjem.

Žalosni smo da dolazi do ovakvih negativnih vijesti i prepucavanja na račun otvaranja novih radnih mjesta u našoj općini.

Svako radno mjesto za našu općinu je od velike važnosti, a da ne govorimo o tome koliko nam znači otvaranje dvanaest radnih mjesta u našoj općini, koliko nam to znači za gospodarski i demografski oporavak, koliko obitelji će dobiti priliku za boljim sutra. Općina Lovinac je simbol ratnih stradanja u Ličko- senjskoj županiji, kao što je Vukovar simbol stradanja Republike Hrvatske.

Dvanaest radnih mjesta koje HEP otvara u Lovincu nije nikakvo zbrinjavanje HDZ-ovaca već mogućnost zapošljavanja ljudi koji ovdje žive.

Zadovoljni smo s trenutnom politikom Ličko-senjske županije, Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske elektroprivrede zbog činjenice da se s ovakvim projektom radi na revitalizaciji gospodarski ugroženih sredina. Zahvalni smo na otvaranju novih radnih mjesta u Općini Lovinac, i želimo iskazati našu dobru volju i suradnju za sve buduće investitore koji su spremni uložiti u određeni sektor ili djelatnost na području općine koji će doprinijeti gospodarskom i demografskom razvoju općine.

Načelnik općine Lovinac

Ivan Miletić