Na tragu zanimljivih i uspješnih kazališnih izvedbi Amatersko kazalište Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević, Gospić 8. ožujka 2017. godine premijerno će pred domaćom publikom izvesti novu kazališnu predstavu „Čelične magnolije“. Riječ je o drami nastaloj prema tekstu američkog književnika Roberta Harlinga a, u prijevodu Ivana Matkovića.

Topla je to priča različitih godišta, društvenih statusa i karakternih osobina  šest žena čije  se sudbine međusobno isprepliću,nadahnjujući jedna drugu i pružajući uzajamnu podršku u teškim i prijelomnim životnim situacijama. Radnja se odvija u frizerskom salonu na jugu Amerike u kojemu svjedočimo različitim zanimljivim i intrigantnim situacijama koje su zapravo svevremenske i svakodnevne. Žene su u ovoj drami duhovite i inteligentne, prije svega stvarne osobe pa su i prikazane realno bez imalo izvještačene karikature.

Iskreno vjerujemo da će članice našega kazališta i ovoga puta pokazati dosljednost i  vjerodostojnost izvedbe kojom će nanovo oduševiti vjernu,  gospićku publiku.

Želimo im sretan izlazak na kazališne daske!

Gs Press / Amatersko kazalište Pučkog otvorenog učilišta dr. Ante Starčević

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.