LAGUR Tramuntana najavio je predstavljanje svog novog sustava kvalitete pod nazivom “Sa zrnom soli / Cum grano salis” te Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za programsko razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Predstavljanje će se održati 25. listopada na Trgu dr. Franje Tuđmana u Karlobagu. Ovaj sveobuhvatni događaj otvorit će Boris Smojver, predsjednik LAGUR-a Tramuntana i načelnik Općine Karlobag, uvodnim pozdravom. Nakon toga, Jelena Tomljenović, stručna suradnica za LRSSR LAGUR-a Tramuntana, predstavit će ključne točke i ciljeve novog sustava kvalitete, kao i Lokalne razvojne strategije.

U sklopu predstavljanja, održati će se degustaciju menija iz ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u ovom jedinstvenom sustavu kvalitete. Među njima su Ugostiteljski obrt “Porat” s Golog otoka, “JURE”, obrt za ugostiteljstvo, ribolov i iznajmljivanje plovila iz Svete Marije Magdalene, te Restoran Leut iz Raba.

Na kraju događanja, okupljeni će se zabaviti uz Skala Bend iz Senja te tradicionalnu zakusku od ribe i škampi koju su donirali i pripremili ribari, članovi LAGUR-a Tramuntana.

Gs Press