Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ), Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu s naglaskom na zelene i digitalne poslove te financijskih instrumenata za poduzetnike.

 Predstavljanje će se održati 6. ožujka 2024. u velikoj dvorani Hrvatske gospodarske komore – ŽK Otočac, Kralja Zvonimira 16, u Otočcu, s početkom u 10 sati.

Ovo je prilika za poduzetnike da se na jednom mjestu informiraju o aktualnim mjerama i programima podrške za zapošljavanje HZZ-a te o mogućnostima financiranja poslovanja putem HBOR-a i HAMAG-BICRO-a. Sudionici će imati priliku upoznati se s mogućnostima za unapređenje svojih poslovnih aktivnosti i razgovarati s predstavnicima navedenih institucija kako bi dobili detaljnije informacije i savjete.

Prijava sudjelovanja je obavezna. Ukoliko ste registrirani korisnik na Digitalnoj komori, prijaviti se možete OVDJE. Ukoliko nemate registriran korisnički račun, na e-mail ibanic@hgk.hr za prijavu dostavite slijedeće podatke s imenom i prezimenom, te nazivom, adresom i OIB-om poslovnog subjekta.

Rok za prijavu je 5. ožujka 2024.

Gs Press