U organizaciji Ličko-senjske županije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog  razvoja i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije po prvi puta održati će se „Sajam poduzetništva Ličko senjske županije“. Sajam će se održati 05. srpnja 2022. godine u Kulturno informativnom centru u Gospiću u vremenu od 09:30 do 14:30 sati. 

Sajam poduzetništva organizira se  u suradnji s HAMAG-BICRO, Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Razvojnim centrom Ličko-senjske županije. Na Sajmu će se kroz dva Okrugla stola govoriti o institucionalnim potporama i financijskim potporama malom gospodarstvu od strane potpornih institucija koje djeluju na prostoru Ličko-senjske županije, a kroz primjere dobre prakse prikazati pozitivne strane aktivnog poduzetništva.

Sajam, osim što će biti mjesto poslovnih susreta biti će i prilika obrtnicima da se informiraju o širokoj lepezi usluga od strane prisutnih institucija kroz info pultove koji će se upriličiti po završetku Okruglih stolova u atriju Kulturno informativnog centra. 

Obrtnička komora Ličko-senjske županije poziva obrtnike s područja Ličko-senjske županije da posjete Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije.

Obrtnička komora Ličko-senjske županije