JU Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA u suradnji sa projektnim partnerom Hrvatskom gospodarskom komorom organizira edukacije za nezaposlene osobe pripadnike ranjivih skupina, odnosno nezaposlene osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada u LSŽ, u koje se ubrajaju: osobe s invaliditetom, hrvatski branitelji, mladi bez radnog iskustva, žene srednje i starije radne dobi, dugotrajne nezaposlene osobe, bivši ovisnici, bivši zatvorenici, nacionalne manjine s naglaskom na Rome.

Teme edukacija su:

 
  • E – poslovanje
  • Uvod u poduzetništvo
  • Marketing i analiza tržišta
  • Samozapošljavanje kroz turizam

Pozivamo sve nezaposlene osobe s područja Ličko-senjske županije da u razdoblju od 13.-17. srpnja 2020. godine sudjeluju na navedenim edukacijama u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, Kralja Zvonimira 16 (I. kat) s početkom u 10.00 sati.

Edukacije su besplatne i prvenstveno namijenjene osobama koje koriste ili planiraju koristiti mjeru za samozapošljavanje JU Razvojne agencije Ličko-senjske županije – LIRA-e, ali i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Navedene edukacije se financiraju od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Molimo sve zainteresirane osobe da se jave na tel: LIRA – 053/658-005 ili HGK – 053/771-001 budući da prilikom dolaska na edukacije trebaju dostaviti dokaz o pripadnosti pojedinoj ciljnoj skupini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here