U sklopu radnog posjeta Općini Karlobag, Ernest Petry, župan Ličko-senjske županije, i Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja, održat će danas niz sastanaka i obići ključne lokacije u ovoj općini.

Dan će započeti obilaskom lokacije Dolac gdje se provode radovi na rekonstrukciji raskrižja D25, projekt vrijedan 130.000 eura koji cilja na poboljšanje prometne sigurnosti i infrastrukture.

Nakon toga, u prostorijama Općine Karlobag, župan Petry i načelnik Općine Karlobag, Boris Smojver, potpisat će Ugovor o sufinanciranju projekta “Sanacija hotelske plaže”, vrijedan 50.000 eura.

Program uključuje i druženje s građanima te obilazak rive i gradske plaže, u sklopu kojeg će se predstaviti planovi za njihovu obnovu vrijednu 1.8 milijuna eura i 230.000 eura.

Završni dio posjeta obuhvaća obilazak radova na sanaciji rive u naselju Barić Draga, projektu vrijednom 930.000 eura koji predstavlja značajan korak u unapređenju lokalne infrastrukture i kvalitete života mještana Općine Karlobag.

Ovaj posjet još jednom će naglasiti kontinuiranu podršku Županije i Vlade Republike Hrvatske Općini Karlobag i unapređenju njenih infrastrukturnih projekata.

Gs Press