Postani dio velike plave obitelji – postani policajac/policajka

0

Ukoliko ste zainteresirani za dinamičan, human i zanimljiv posao pozivamo vas da se javite na natječaje i postanete dio velike plave obitelji

Foto i video: MUP

Ministarstvo unutarnjih poslova ima otvorena dva natječaja, kojima se traže buduće policajke i policajci.

Do 1. kolovoza na natječaj za upis u III. razred srednje Policijske škole ”Josip Jović”  mogu se javiti srednjoškolci koji imaju završen drugi razred srednjoškolskog obrazovanja. Kandidati trebaju biti hrvatski državljani i mlađi od 19 godina na dan početka školovanja. Trebaju imati najmanje dobar opći uspjeh u prethodnim razredima i biti uzornog vladanja. Također trebaju imati posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost te ispunjavati propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti. Moraju biti osobno dostojni za obavljanje policijske službe i ne smiju biti članovi neke političke stranke.

Tijekom školovanja mladima je osigurana stipendija, smještaj, prehrana i oprema, radi se na jačanju timskog rada, fizičke spremnosti i odgovornosti, a nakon školovanja čeka vas siguran posao, mogućnost napredovanja i školovanja. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj dinamičan, human i zanimljiv posao pozivamo vas da se javite na otvorene natječaje i postanete dio našeg tima.

Kako izgleda jedan dan polaznika Policijske škole možete pogledati u priloženom videu.

Policijska škola ”Josip Jović” upisat će 100 najboljih kandidata za potrebe Ministarstva unutarnjih poslova te 25 učenika i učenica u III. razred srednjoškolskog obrazovanja za potrebe Ministarstva pravosuđa i uprave.

Ako ste završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju upišite Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Prijave su otvorene do 15. 8. 2022. godine.

Više informacija potražite ovdje.

Gs Press