Pevex, prvi hrvatski trgovački lanac, najavio je izgradnju svog prvog prodajnog centra u Gospiću, što predstavlja značajan korak u širenju mreže diljem Hrvatske. Ovaj projekt, smješten na impresivnih 17.000 četvornih metara kupljenog zemljišta, obuhvaćat će izgradnju suvremenog trgovačkog prostora zajedno s neophodnom infrastrukturom kao što su prometnice i parkirališta. Novi centar u Gospiću bit će opremljen da zadovolji sve potrebe kupaca, od artikala za dom i vrt do hobi opreme i široke potrošnje.

U skladu s kompanijskim standardima, i ovaj centar bit će moderno dizajniran, s naglaskom na energetsku efikasnost i prilagodbu potrebama kupaca.

Krešimir Bubalo, predsjednik Uprave Pevexa, na sastanku sa županom Petryjem izrazio je zadovoljstvo širenjem mreže u Liku, ističući kako je to korak ka potpunoj pokrivenosti svih hrvatskih regija prodajnim centrima. „Započeli smo investicijski ciklus s ciljem kontinuiranog širenja. Dolazak u Liku za nas predstavlja važan korak, a pred nama je još puno prilika za rast unutar Hrvatske,“ rekao je Bubalo.

Lokacija centra u Gospiću, na raskrižju ključnih prometnica prema Ličkom Osiku i autocesti A1 Zagreb – Dubrovnik, čini ga lako dostupnim i predstavlja ključnu točku za lokalne stanovnike kao i za putnike.

Ovaj projekt dio je šireg investicijskog plana Pevexa koji uključuje otvaranje 40 prodajnih centara u Hrvatskoj, kao i planove za širenje na inozemna tržišta. Uz najavljeni logističko distributivni centar u Zagrebu na Jankomiru i buduće centre u Poreču i Zaboku, Pevex nastavlja jačati svoju poziciju na tržištu.

S trenutno 29 prodajnih centara u 25 gradova, Pevex se uspostavlja kao ključni igrač u trgovačkom sektoru Hrvatske, a dolazak u Gospić samo potvrđuje njihovu predanost pružanju kvalitetne usluge širom zemlje. Pevex će u Gospiću zaposliti 50-ak ljudi, a kako će izgledati budući centar u Lici pogledajte u fotogaleriji koju nam je ustupila kompanija.

Gs Press