U subotu 29.10.2022.godine kadeti su odigrali utakmicu u Zagrebu protiv KK Pešća. Pobjeda otočkih kadeta rezultatom 61:58 ostvarila se teško jer se igralo u nepotpunom sastavu i u nemogućim uvjetima uslijed nepredviđenih okolnosti. Klub je zahvalan dečkima na predanosti  i srčanosti i važnoj pobjedi.

Istog dana u 18:00 sati na domaćem terenu u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac na parket su nakon 6 sezona izišli seniori KK Otočac. Seniorska ekipa složena je od igrača koji su prošli školu košarke Kluba i ostaju trajno naslijeđe i temelj za budućnost, ali i pokazatelj mladim košarkašima kluba da će imati priliku u budućnosti zaigrati i za seniore. KK Krapina se pokazao kao jači i ugraniji klub, pa smo na kraju doživjeli poraz od 90:57.

KK Krapini čestitamo na pobjedi. Klub je uvidio nedostatke igre seniora pa će se u narednom vremenu pokušati više okrenuti treninzima i stvaranju pozitivne energije da izguramo ovu sezonu „povratka“.

Veliko hvala i svim posjetiteljima u dvorani  i navijačima koji su pokazali neraskidivu vezu košarke, Kluba i grada Otočca.

Sljedeća utakmica kadeta je u subotu 5.11.2022.g u 15:00 sati. Pozivamo Vas na ponovno navijanje i podršku kadetima.

Seniori/video isječak na linku

https://www.facebook.com/KKOtocac/videos/2068748939977793

KK Otočac