U nedjelju, 9.10.2022. godine, najstarija ženska ekipa Rukometnog kluba „Gospić“ igrala je 1. kolo 1. HRL Zapad. U Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću, uz glasno navijanje obitelji i prijatelja, djevojčice U14 porazile su vršnjakinje RK Rab i osvojile prve bodove.

Gospićanke su prvo poluvrijeme utakmice bile podjednake s protivnicama i na predah otišle s rezultatom 7:7. Trener Vanja Antić zasigurno je pronašao prave riječi za motivirati svoje igračice jer je nastavak donio potpuno drugačiju igru domaćih rukometašica. Od 30′ do 37′ „kraljice šoka“ imale su izvanrednu seriju od čak 8:0 što ih je dovelo do razlike rezultata od čak 7 golova. Djevojčice s Raba do kraja utakmice nisu odustajale ali su rukometašice Gospića ostale čvrste i utakmicu završile rezultatom 14:20.

Bila je ovo utakmica koja je navijačima pružila užitak gledanja ovog rukometnog susreta, a treneru i igračicama razlog za slavlje!

RK RAB – RK GOSPIĆ – 14:20 (7:7) – Rukavina (5), Gučanin (4), Vukelić (4), Ivančić (3), Kulaš (2), Franić (1), Vujičić (1)

Gs Press