A nije bilo od jabuke? Došla se cijepiti pa odustala kad je čula kojim cjepivom: ”Pa kaj ću čekati satima da se cijepim shitom? E, pa neću”- piše dnevnik.hr

Na zagrebačkom Ksaveru danas je počelo masovno cijepljenje građana. Na cjepivo se čekalo u redu, no jedna je gospođa odlučila da neće čekati samo kako bi dočekala AstraZenecino cjepivo.

Masovno cijepljenje u Zagrebu počelo je u 9 ujutro na Ksaverskoj cesti. Građani su došli i prije 9 sati te čekaju u redu.

Iako je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak kazao da se s građanima prije samog cijepljenja razgovara o preferencijama između Pfizerova i AstraZenecina cjepiva, a neki su nakon tog razgovora otišli nezadovoljni.

Tako je jedna žena na ulazu pitala koje će cjepivo dobiti jer se ne želi cijepiti AstraZenecom.

“Rekli su mi da cijepe Pfizerom, a kad se to cjepivo potroši, da se onda nastavlja AstraZenecom. Pa kaj ću ja sad čekati satima da se cijepim shitom? E, pa neću”, rekla je i otišla kući.

Koje cjepivo valja? Koja zemlja promovira svoj proizvod?  Sa strane nacionalnog stožera, lockdown-a, informacija raznih medija pa i društvenih mreža, građani su izmanipulirani, zbunjeni i neinformirani!

Kome vjerovati?

Gs Press