U subotu, 29. srpnja, s početkom u 18 sati na Grabovači počinje već 4. po redu festival retro glazbe – Summer Vibe!
Festival je namijenjen ljubiteljima disko, pop i rock glazbe prošlog stoljeća, kao i svima kojima je u planu dobra i opuštena zabava. Već tradicionalno, preporučujemo da prekrasno popodne iskoristite za piknik u prirodi s vašim najmilijima, a večer za promatranje skrivenih kutaka svemira, sve uz vječne glazbene hitove do 1989. godine.

Za one najmlađe organizirane su art radionice koje će provoditi međunarodni volonteri. Roditelji, imat ćete barem sat vremena slobode!

Festival se organizira s ciljem promocije boravka u prirodi, druženja obitelji i prijatelja, edukacije o važnosti očuvanja netaknutih dijelova prirode (#noplastic) te poticanja i aktiviranja mladih iz lokalne (i šire) zajednice na sudjelovanje u aktivnostima za zajednicu.

Ponesite dobru volju, košare, deke i hranu za piknik, pronađite svoje mjesto na livadama i šumama Grabovače i uživajte u međunarodnoj atmosferi! Pitka voda i toaleti se nalaze pokraj suvenirnice, a šank se nalazi u zoni održavanja festivala (tzv. Roštilj draga).

U organizaciji ove manifestacije sudjeluju i djelatnici Turističke zajednice Općine Perušić, Narodne knjižnice Općine Perušić te volonteri koji borave na Grabovači u sklopu projektne aktivnosti Zaštita prirode 3, financirane iz programa Europskih snaga solidarnosti.

Vidimo se!

Gs Press