Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Znaka „Lika Quality“ privodi se kraju. Preostalo je još samo pet dana do zadnjeg roka za prijavu, koji je produžen do 10. lipnja 2024. godine. S obzirom na veliki interes i značaj ove inicijative za promicanje kvalitete hrane, pića i suvenira s područja destinacije Lika, svi zainteresirani proizvođači imaju posljednju priliku da se prijave i postanu dio ovog regionalnog sustava kvalitete.

Znak „Lika Quality“ predstavlja garanciju za potrošače da kupuju lokalne proizvode proizvedene s posebnom pažnjom prema okolišu i tradiciji. Ova oznaka ne samo da ističe najbolje što regija Like može ponuditi, već i doprinosi jačanju prepoznatljivosti Like kao destinacije visoke kvalitete.

Ovaj sustav kvalitete, vođen filozofijom održivog razvoja, važan je za promicanje lokalnih proizvođača i njihove proizvode na tržištu. Proizvođači koji se odluče prijaviti i dobiju pravo korištenja Znaka „Lika Quality“ pridonijet će daljnjem jačanju ugleda destinacije Lika i promicanju njenih autentičnih proizvoda.

Informacije o prijavi možete pronaći na službenoj web stranici www.lika-destination.hr. Ne propustite priliku da postanete dio ove važne inicijative i doprinesete razvoju i prepoznatljivosti vaših proizvoda.

Iskoristite preostalih pet dana i osigurajte da vaši proizvodi nose oznaku kvalitete koja garantira izvrsnost i autentičnost. Pridružite se brojnim lokalnim proizvođačima koji su već prepoznali vrijednost ovog sustava i zajedno gradimo bolju i prepoznatljiviju Liku!

Gs Press