Jutros oko 04:00 sata čula se snažna eksplozija u centru grada Gospića.  Naoružani pljačkaši nepoznatom eksplozivnom napravom  probili su zid zgrade FINE i provalili u sef. Organizirana skupina pljačkaša ispraznila je sef i olakšala ga za 182 milijuna kuna koji su danas trebali biti prebačeni za Zagreb.

Pljačkaši su prema neslužbenim informacijama krenuli kombijima prema autocesti A1, jedan kombi u smjeru Splita, a drugi u smjeru Zagreba.

HITNA INTERVENCIJA POLICIJE

Policija je brzo reagirala blokadom autoceste i već je na Bosiljevu zaustaviljen jedan kombi, nakon čega je došlo do paljbe iz vatrenog oružja, pri čemu su dva pljačkaša ranjena. Novac koji je ukraden je pronađen u kombiju, a drugi kombi koji je otišao u smjeru Splita je služio kao “diverzija”.  Ako su točne informacije kojima raspolažemo, u kombiju su pronađena samo 180 milijuna kuna. Gdje se nalaze još 2 milijuna kuna?

 

Traga se za 2 milijuna kuna

Kako je zatvoren centar grada, traje potraga za 2 milijuna kuna. Pretpostavka je da vreće sa novcem nisu stale u kombi pa su ih pljačkaši bacili negdje centru grada.

 

Vas koji ste nasjeli na ovu priču podsjećamo da je danas prvi travanj, tj. varalice. Naravno, ništa od gore napisanog nije se dogodilo.

Gs Press / Nikola Mraović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.