Održan 2. Međunarodni malonogometni turnir “PRIJATELJI ZA MARINA” – ŠIBENIK 1983 – POBJEDNIK

Uz sudjelovanje FC “DOBREPOLJE” iz Slovenije, Šibenika 1983, Split Trumma i domaćina Lika športa održan je memorijalni turnir u znak sjećanja na tragično preminulog 23. godišnjeg  Marina Ćaćića.
Turnir je počeo izvođenjem pjesme “Otišao si Marine!” u izvedbi Lucije Kolak iz Ličkog Osika. Zatim se nazočnima obratio ličko-senjski župan Ernest Petry u vrlo emotivnom govoru i otvorio turnir.
U prvom polufinalu Šibenik 1983 je pobijedio Lika šport s rezultatom 5:1, a u drugoj utakmici gledali smo poslasticu gdje je pobjednik odlučen četiri sekunde prije kraja, čime je slovensko Dobrepolje osiguralo finale nakon pobjede od 1:0 protiv Split Trumma.
U utakmici za 3. mjesto Splićani su bili bolji od domaćina s 5:1 i zasluženo osvojili 3. mjesto, dok smo u finalu gledali odličnu utakmicu gdje je Šibenik 1983 osvojio veliki prijelazni pehar, te pehar za osvojeno 1. mjesto u trajno vlasništvo i medalje koje je predao Mario Ferderber, kao izaslanik Tomislava Kovačevića , ravnatelja Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera, koji je bio glavni pokrovitelj turnira.
Također su dodijeljene pojedinačne nagrade, pa je za najboljeg vratara proglašen Kaue Nazario, najbolji igrač Bartul Ora, dok je Thomas Monteiro bio najbolji strijelac, uz napomenu da su sva trojica igrači Šibenika 1983, čime su Šibenčani dokazali dominaciju na ovom turniru.
Gs Press
Nikola Mraović

Recent Posts

Župan Petry zahvalio svima koji su uveličali jubilarnu 25. manifestaciju “Jesen u Lici”

Hvala svim izlagačima i izvođačima koji su proteklih dana svojim prisustvom obogatili i uveličali cjelokupan…

5 sati ago

Vlada RH osigurala preko 6 milijuna eura za izgradnju i opremanje Centra za starije osobe u Senju

Danas je u Zagrebu u nazočnosti predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i ministra rada, mirovinskoga…

8 sati ago

Biciklom u ritmu prirode – Održan biciklistički gravel maraton kroz Otočac, Brinje i Vrhovine

U subotu, 30. rujna Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s Turističkim zajednicama Općina Brinje…

11 sati ago

53-godišnjak napuhao 1,18 promila

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja…

11 sati ago

Otuđeni akumulatori

Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu Foto:…

11 sati ago

29-godišnjak smrtno stradao na quadu

Vozači prilagodite brzinu kretanja prometnim znakovima, stanju u prometu i vremenskim uvjetima.  Poštujte prometne propise!…

11 sati ago