Objavljen Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“

0

Obavještavamo vas da je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“ objavljen na stranici https://razvoj.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug-1939/otoci/hrvatski-otocni-proizvod/promocija-programa-hrvatski-otocni-proizvod/3979.

Prihvatljive aktivnosti za sufinanciranje putem dodjele bespovratnih financijskih sredstava su skupna događanja koja pridonose ostvarenju ciljeva Programa „Hrvatski otočni proizvod“  (sajam, manifestacija, konferencija, radionica, edukacija/seminari i dr.) te projekti i programi promotivno-informativnog karaktera o Programu „Hrvatski otočni proizvod“.

Za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava mogu se prijaviti: jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i javne ustanove te udruge, savezi udruga, zadružni savezi i turističke zajednice, koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Molimo vas da ovu obavijest učinite dostupnom i drugim potencijalnim prijaviteljima.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“ otvoren je do 30. prosinca 2021.

Gs Press / Uprava za otoke