Bistro Vrilo Gacke je novootvoreni obiteljski etno bistro na izvoru rijeke Gacke u Gackoj dolini.

Vlasnici su odlučili spojiti ljepote koje nam Lika pruža i pretvoriti u jednu lijepu priču; domaću hranu, netaknutu prirodu i etno ambijent u kojem svatko može probati nadaleko poznatu gacku pastrvu, juneće obraze u umaku od šljiva kao specijalitet kuće, ličku janjetinu te istovremeno uživati u pogledu na Tonković Vrilo uz cvrkut ptica, žubor rijeke Gacke i miris vrhunskih vina raznih sorti iz bogate ponude vinske karte.

Team Bistro Vrilo Gacke došli su na ideju otvaranja restorana jer su puno puta pričali kako je našem kraju potrebno mjesto za obiteljska druženja u prirodi uz domaću hranu koje se ističe sa svojom ponudom.

Vjerujemo kako Lika ima veliki potencijal i kako bi definitivno bilo lijepo podijeliti te ljepote sa cijelim svijetom. Jedna od vizija restorana je da kroz naš rad pomognemo i lokalnim OPG gospodarstvima kroz naše suradnje, a samim time i gost dobiva na tanjuru kvalitetne namirnice.

S obzirom da smo nedavno otvorili restoran i zahvalni smo jer smo uspjeli našu ideju prenijeti do krajnjeg korisnika, pristižu nam samo lijepi osvrti i komentari. Upravo takvi komentari su nam potvrda da idemo u dobrom smjeru te smo htjeli kroz suradnju s vama napraviti nadogradnju našeg brenda“ rekli su nam vlasnici restorana.

Posjetite web stranicu:  https://vrilogacke.com/

Instagram: @bistro_vrilo_gacke ; Facebook: Vrilo Gacke

Gs Press