Dolazi nam još jedna lička zima. Osim hladnih, snježnih dana i rumenih obraza, to znači i uživanje u toplini doma i omiljenim aktivnostima. Uz EVN zemni plin te radosti postaju još pristupačnije i ugodnije.

Topli tuš ili kupka kad god poželite

Bez obzira volite li se tuširati u hladnoj ili toploj vodi, uvijek je dobro znati da imate opciju. Uz EVN zemni plin možete uživati u toplim tuševima i kupkama bilo kada. Naime, kada imate plin, ne morate brinuti koliko je tople vode dostupno niti čekati da se ona zagrije. Topla je voda dostupna čim otvorite slavinu.

Komfor bez granica

Zahvaljujući plinskom grijanju, u udobnosti doma možete uživati bez ograničenja. Sa zemnim plinom svaku prostoriju možete zagrijati kako biste u njoj maksimalno uživali. Lijep bonus tome su i topliji podovi za one situacije kada se odlučite bosi prošetati po stanu.

Dugo uživanje i u kratkim rukavima

Zimske večeri su kao stvorene za gledanje omiljenog filma ili serije. Pogotovo uz romantično ušuškavanje ispod deke. No, kada je prehladno, onda niti pokrivač ne pomaže. S grijanjem na zemni plin možete se uživjeti u večernje filmove potpuno opušteno – pa čak i u kratkim rukavima ako to poželite. Naravno, topla čokolada ili čaj uvijek su dobrodošli za stvaranje onog pravog zimskog ugođaja.

EVN zemni plin omogućuje vam da uživate u svakom trenutku zimskih blagdana. Stvorite nove radosti s novim plinskim grijanjem i pretvorite svoj dom u još toplije blagdansko iskustvo. Zato za nove zimske radosti posjetite evn.hr i priključite se na zemni plin.

Gs Presshttps://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=0sibuSOjSNUghs7Oyon6cLQZTMj_EKv8wguGk6wN31H.n7/fastid=cmthtfwjmdpypslldfljvayaevlq/stparam=kiijhjnqvk/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.evn.hr/