Nikola Šimunić: „Gospodine Starčeviću, predložite odluku da roditelji ne plaćaju dječji vrtić ukoliko ga ne koriste. Ovo što sada imamo je sramno!“

0

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji predsjednik stranke LiPO za Gospić i kandidat za gradonačelnika grada Gospića dr. sc. Nikola Šimunić obratio se novinarima u stranačkim prostorijama. Govorio je o problemima na koje su naišli roditelji čija djeca pohađaju gospićki dječji vrtić. Naime, po preporuci stožera dobar dio roditelja svoju djecu ne šalje u vrtić ali uredno dobivaju uplatnice kao da u potpunosti koriste te usluge. Nikola Šimunić je predočio uplatnicu, te pozvao Karla Starčevića da već danas povuče tu odluku i da roditelji ne plaćaju vrtić ukoliko ne koriste usluge istoga.

POBIJEDIT ĆU I ZAUSTAVITI UHLJEBNIŠTVA KOJA PROVODI KARLO STARČEVIĆ

Druga tema bila je širokopojasni internet koji je već izazvao afere, a projekt gotovo da nije ni započeo. Šimunić je naglasio da je to tipični primjer pokušaja uhljebljivanja zamjenika gradonačelnika Ivice Tomljenovića Goluba, budući da on više nije kandidat za zamjenika. No međutim, naglasio je dalje Šimunić, neće moći napraviti još jedno, među ostalim uhljebničkim mjestima koje ima, budući da će izgubiti ove izbore, pozvavši novinare da zajedno prate razvoj događaja. Njegova konstatacija je zapravo potaknuta jučerašnjom izjavom načelnika općine Plitvička jezera, Ante Kovača koji je problematizirao te odluke konstatirajući da se to uhljebničko mjesto odnosi na Branislava Šutića.

NA ARGUMENTE, KARLO STARČEVIĆ ZNA ODGOVORITI SAMO UVREDAMA NA OSOBNOJ RAZINI. TO JE ZA MENE NEPRIHVATLJIVO!

Osvrnuo se još jednom na neprihvatljivu komunikaciju Karla Starčevića. „Ja mogu komunicirati argumentima sa svima u Hrvatskoj, osim s Karlom Starčevićem, jer on ne poznaje snagu argumenata“, naglasio je Šimunić. „Na moju dobronamjernu kritiku odgovorio je mnoštvom osobnih uvreda na moj račun. Ja ne poznajem takvu vrstu komunikacije“, istaknuo je.

Gs Press