Nakon Bilaja, već treće obraćanje Nikole Šimunića!

0

Nakon Bilaja,već treće obraćanje Nikole Šimunića! Znači li to da je kandidat stranke LiPO za gradonačelnika? Iz vrha stranke još nema potvrde…

Danas je predsjednik stranke LiPO Darko Milinović s predsjednikom i zamjenikom stranke za Gospić, Nikolom Šimunićem i Ivicom Kovačevićem – Icom imao druženje sa simpatizerima stranke na području Ličkog Osika, Vukšića, Mušaluka, Široke Kule i Budaka.

Uz zakusku i piće vladala je prava lička atmosfera, a popila se i koja rakijica. Zbog epidemioloških mjera u ovakvim situacijama uvijek je ograničen broj okupljenih, pa je dogovoreno da će se zbog onih koji nisu mogli biti nazočni ovakvo druženje ponoviti. Nazočnima se obratila Martina Tenđera, Nikola Šimunić i Darko Milinović. Ovo je nakon Bilaja, već treće u nizu druženja, u zadnjih 10 dana, gdje se nazočnima obratio Nikola Šimunić.

Ako bi sudili po tome odluka je „pala“, Nikola Šimunić biti će kandidat stranke LiPO za gradonačelnika, od nazočnih je dobio potporu za svoju kandidaturu. Znači li to da je Nikola postao službeni kandidat, iz vrha stranke nam još nisu potvrdili.

Gs Press