S obzirom na dugogodišnju suradnju sa Vama  te Vašem objektivnom i korektnom izvješćivanju, želim Vas izvijestiti da sam nakon 32 godine napustio SDP te svoju političku aktivnost u Ličko-senjskoj županiji nastavljam kao član Socijaldemokrata.

Stranka je autentična, moderna i demokratska stranka ljevice koja nudi alternativu desnom, konzervativnom nacionalističkom i regresivnom načinu upravljanja državom i javnim poslovima.

Naša su ishodišta u povijesti lijevo demokratskih pokreta i stranka, čiji su ideali ali i dostignuća već ugrađeni u vrijednosti moderne civilizacije i progresivnih političkih poredaka Europe i svijeta.

Vrijednosti slobode, jednakosti, pravde i solidarnosti stare su, ali ne i zastarjele vrijednosti. Gradeći svoje politike na načelima dosljednosti, uključivosti, demokratičnosti, odgovornosti, socijalne i gospodarske obzirnosti, Stranka će se naročito zalagati za ostvarivanje svojih ključnih političkih ciljeva – podizanje kvalitete života i osobnog standarda svih građana uz zaštitu prirode i kulturne baštine , izgradnje naprednog društva i jačanja društvenog povjerenja, te jačanja države kao efikasne, održive pouzdane i pravedne organizacije društva.

S poštovanjem,

Tomislav Zrinski

član Središnjeg odbora

 SOCIJAL DEMOKRATA