Najdoktor 2020 – objavljena je lista najboljih liječnika u Hrvatskoj!

0

Portal najdoktor.com sedmu godinu za redom objavljuje popis najboljih doktorica i doktora po izboru korisnika portala najdoktor.com u Republici Hrvatskoj!

Komentar po komentar, i tako već devet i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima.

Portal najdoktor.com smatra svojom obvezom da što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore jesu kako slijedi:

a) ukupan broj komentara;

b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i

c) kvaliteta samih komentara.

(neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Portal najdoktor.com čestita svim doktoricama i doktorima koji su izabrani kao najbolji, ali i svima Vama korisnicama i korisnicima portala najdoktor.com, čiji je trud rezultirao ovim popisom!

Na popisu najboljih liječnika 2020. godine ponovno se nalaze dva liječnika iz Gospića – dr. med. Mirjana Vrkljan-Radošević, specijalist ginekologije i opstetricije i dr.med. Darko Gusić, specijalist ginekologije i opstetricije.

NAJDOKTORI 2020. GODINE SU:

GINEKOLOG:

Ivica Žuvela – Benkovac

Romana Švaljek-Toth, Alen Šelović, Nikola Galkowski – Bjelovar

Slavko Marić – Biograd na Moru

Marija Skelin-Čupić – Drniš

Mislav Bender, Zoran Cikatić – Dubrovnik

Indira Kosović – Dugopolje

Darko Gusić, Mirjana Vrkljan-Radošević – Gospić

Gs Press / najdoktor.com