Najava edukacije Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa za dužnosnike Ličko-senjske županije

0

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa održat će edukaciju za dužnosnike Ličko-senjske županije u srijedu, 6. listopada 2021.g. u Dvorani za sastanke Ličko-senjske županije, dr. Franje Tuđmana 4, Gospić, s početkom u 11.00 sati.

Edukacija je namijenjena županu, gradonačelnicima, općinskim načelnicima i njihovim zamjenicima koji dužnost obnašaju u Ličko-senjskoj županiji, a prisutnim dužnosnicima će se uvodno obratiti zamjenica župana Ličko-senjske županije gđa Jasna Orešković Brkljačić i predsjednica Povjerenstva gđa Nataša Novaković.

Ukoliko bude zainteresiranih medija, zamjenica župana i predsjednica Povjerenstva bit će dostupne za izjave neposredno prije početka edukacije.

Kako bismo mogli organizirati edukaciju u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i preporukama za sprječavanje širenja virusa COVID-19, potrebno je unaprijed znati točan broj osoba u dvorani te stoga molimo sve predstavnike medija zainteresirane za praćenje edukacije da obavezno potvrde svoj dolazak putem e-maila: martina.jurisic@sukobinteresa.hr, najkasnije do utorka, 5. listopada 2021.g. 

Martina Jurišić, dipl.iur – Glasnogovornica Povjerenstva

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa