Na ZIP-line žičari „Pazi medo“ dogodio se incident s ozliđenim osobama

2

U javnosti se pomalo tajnovito prešlo se preko incidenta koji se ove subote dogodio na najvećoj europskoj ZIP-line žičari „Pazi medo“ u Rudopolju kod Vrhovina. Dogodila se nesreća u kojoj je teže  ozlijeđena žena u trenutku kada je u nju udario nadolazeći putnik žičare. Policijska uprava ličko-senjska o ovome nije obavijestila javnost. Na usmeni upit stiglo nam je priopćenje.

-Obavještavamo Vas da je 20. lipnja 2019. godine u 15.30 sati u Rudopolju na poligonu adrenalinskog spusta zip-line u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, koncesionara turističke agencije sa sjedištem u Samoboru, iz za sada neutvrđenog razloga došlo do sudara 38-godišnjakinje iz Sesveta i 40-godišnjaka iz Sesveta. Oni su teško ozlijeđeni, a ozljede su im okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću. U svezi navedenog izviješten je inspektor zaštite na radu koji poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te je kriminalističko istraživanje u tijeku, stoji u policijskom priopćenju.

Žičara je zatvorena već četvrti dan, a prema informacijama načelnika Općine Vrhovine Milorada Delića cijeli događaj je prenapuhan.

-Istina je da se dogodio incident, ali su posvuda krenule priče o vrlo teškom ozlježivanju dvoje ljudi, navodno je jedna žena završila i invalidskim kolicima… Na sreću nije bilo tako. Istina je da se jedna putnica spremala za silazak sa žičare na cilju, kada se iza nje u spustu pojavio jedan muškarac. Vidjevši da se njegova prethodnica nije udaljila sa žičare, taj Zagrepčanin je u cilju ublaživanja sudara svojim rukama udario u stopala te žene.  Nesreća se dogodila zbog nepažnje prilikom nedovoljnog vremenskog intervala spuštanja dvaju putnika. Žičaru smo privremeno zatvorili sami, ističe načelnik Delić.

Nazvali smo kontakt osobu žičare „Pazi medo“, ali je mobitel bio isključen. Kako nas je izvjetio načelnik Milorad Delić, žičara sutra nastavlja s radom.

M.S.

 

2 COMMENTS

 1. “Vijest je prenapuhana” kaže srbijanski kriminalac koji se skriva u Vrhovinama, s time da vijesti nebi ni bilo da ja nisam saznao i objavio. Prenapuhano je da je ženi slomljena zdjelica i noge, a muškarcu ruke. Danas sam policiji, odnosno načelniku Biljanu ponudio informacije vezano za ZIP LINE koje bi tog Pupovćevog kriminalca mogle spremiti tamo gdje mu je mjesto. Odgovorno tvrdim da su Delić i M.Kranjčević ubili 2005.godine Josipa Čorka kako bi Delić postao načelnik Vrhovina.

 2. NESREĆA NA ZIP LINE U VRHOVINAMA
  Miro Matijević na svom blogu “glasno”, sdpinterzlocin.blogspot.com uvijek prvi izvještava o svemu što se u Lici događa.
  Žena i muškarac teško stradali, inspekcija zabranila rad, ali se ugovor preko noći prebacuje na novu firmu kako bi se zakon izigrao i ponovo svi krivci prošli nekažnjeno.
  ZIP LINE “PAZI MEDO” treba preimenovati u
  ZDIPI LINE “PAZI ČEDO”

  https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/07/nesreca-na-zip-line-u-vrhovinama-koju.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.