Jutros u 07:00 sati u Gospiću je službeno izmjereno +0,6 C.  Na staru godinu Gospićane je dočekao novi pokrivač snijega.

Hrvatska danas (2020.)

Promjenljivo i pretežno oblačno, mjestimice s kišom. Snijega će biti u gorskim predjelima, a moguć je ponegdje i u nizinama. Ponekog izraženog pljuska s grmljavinom bit će u Dalmaciji. U drugome dijelu dana sa zapada prestanak oborine i djelomično razvedravanje pa će noć na petak na kopnu ponegdje biti hladna. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a na Jadranu bura i sjeverozapadnjak, na južnom dijelu ujutro jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 3 do 8, a na Jadranu između 9 i 13 °C.

Hrvatska sutra (2021.)

Na Jadranu i uz njega promjenljivo oblačno povremenu uz kišu i to uglavnom na sjevernom Jadranu, dok će u gorju pasti i malo snijega. Prema večeri kiša će se proširiti i na Dalmaciju. U sjevernim kopnenim krajevima djelomice sunčano, a ujutro i prijepodne mjestimice magla ili niski oblaci. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, a na Jadranu će jačati jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od -3 do 1, a na Jadranu od 5 do 9 °C. Najviša dnevna uglavnom između 5 i 9, a na Jadranu 11 i 14 °C.

Gs Press / DHMZ