Ženski kuglački klub Plitvice poziva sve ljubitelje kuglanja na 3. Memorijalni turnir mješovitih parova “Josip Bićanić – Joža”. Turnir će se održati 9. prosinca 2023. na kuglani hotela Jezero, smještenoj u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Ove godine, turnir ima posebnu važnost jer klub slavi desetu godišnjicu postojanja. U čast ovog jubileja, organizirat će se mala ceremonija prije početka turnira. Zahvaljujući podršci Nacionalnog parka Plitvička jezera i Općine Plitvička jezera, ŽKK Plitvice ponosno organizira ovaj turnir već treću godinu zaredom.

Prijave za turnir su otvorene, a sve informacije mogu se dobiti kontaktiranjem Ivane Rapo na broj 091/720-7665 ili Dijane Mlinarić na 099/335-9658. Turnir započinje 9. prosinca u 11 sati, a prijave su moguće do 7. prosinca 2023.

Turnir će nuditi atraktivne nagrade za najbolje parove. Pobjednici će osvojiti 240 eura, dvije ulaznice za Nacionalni park Plitvička jezera i večeru za dvije osobe u restoranu Lička kuća. Drugo i treće mjesto također donose novčane nagrade i ulaznice za Nacionalni park.

Natjecanje će se odvijati na četiri staze, gdje će svaki mješoviti par odigrati 30 hitaca, podijeljenih na pune i čišćenje. Pobjednik će biti par s većim ukupnim rezultatom, a u slučaju izjednačenja, odluka će biti donesena na temelju broja oborenih čunjeva u čišćenju i broja promašaja.

Gs Press