NA JADRANU te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije danas pretežno sunčano, u ostalim krajevima pretežno oblačno, a slabog snijega bit će ponajprije u gorju, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) te popodne najavljuje razvedravanje sa sjevera.

Vjetar slab do umjeren sjeverni, na istoku sjeverozapadni, a na moru umjerena do jaka bura, popodne u slabljenju.

Najviša temperatura u gorju oko 0, drugdje u unutrašnjosti od 2 do 5, a na obali i otocima između 8 i 12 Celzijevih stupnjeva.

Gorski kotar i Lika

Prevladavat će oblačno mjestimice sa slabim snijegom, a tek krajem dana očekuje se postupno smanjenje naoblake. Maksimalna temperatura od -2 do 0 °C.

Hrvatska sutra

Pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti mjestimice s maglom. Navečer ponegdje na istoku moguće slabe oborine. Vjetar uglavnom slab, tek u gorju umjeren jugozapadni, a na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutro u unutrašnjosti poprilično hladno uz mraz, koji je moguć i na sjevernom Jadranu. Minimalna temperatura zraka od -5 do -2, u gorju oko -8 °C, a na Jadranu od 0 °C na sjevernom dijelu do 5 °C na jugu. Maksimalna temperatura uglavnom od 2 do 6, a na Jadranu između 9 i 12 °C.

Gs Press